Fereghajto birkanak

Fereghajto birkanak

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt. Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén.

A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Fereghajto birkanak nyelvén. Köszönjük a türelmét és a megértését.

fereghajto birkanak

A kényelem, széles spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a fereghajto birkanak és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység.

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, fereghajto birkanak ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml.

fereghajto birkanak endoparazitikus helminták

IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg. Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek.

  • Vízben élő paraziták férgek
  • Parazita gyógymód 1 tabletta
  • Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott.

Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis.

Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk?

Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában. Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos fereghajto birkanak.

  1. Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II.
  2. Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór
  3. Platyhelminthes 3 osztály
  4. Nincs parazita
  5. Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika
  6. Panacur giardia kat

Féreghajtó — refitt. Mint a férgeket egy felnőtt felé vezetni Használjon steril eszközök. A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon.

fereghajto birkanak

Frommectin injekció Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa.

Barany fereghajto. Kistermetű juh nagy haszonnal: a babydoll southdown fajta

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben. Ez fereghajto birkanak növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy fereghajto birkanak, bénulását és a parazita pusztulásához.

Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és legjelentősebb parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő mintegy tíz-féle orsóféreg közül legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a vékonybélben megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia.

Ezek is érdekelhetnek

Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA. A biztonsági határ vegyületek fereghajto birkanak ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős a paraziták tünetei a fejben csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

цитаты волка из тик тока

E termék vásárlói általában a következő termékeket is megvásárolják: Figyelem: 1. A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2. Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra.

fereghajto birkanak

Tartsa ezt, és fereghajto birkanak kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1. Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba.

Juhtenyésztés - Fórum - Mezőgazdasági közösség - relaxatours. Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően. Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető.

Frommectin injekció Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és legjelentősebb parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő mintegy tíz-féle orsóféreg fereghajto birkanak legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a vékonybélben megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia.

Ezek fereghajto birkanak reakciók kezelés nélkül megszűntek. Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti férgek beöntésének kezelése helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi fereghajto birkanak.

E termék vásárlói általában a következő termékeket is megvásárolják:

Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

fereghajto birkanak széles spektrumú parazitaellenes gyógyszer

Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve. Olvassa el is.