Biosaxon nyalósó kecske juh 4 kg

Féregtelenítő kecskék

Tartalom

  Oltóanyagok Oltóanyagok A vállalat elkötelezte magát amellett, hogy a Ceva-Phylaxia oltóanyag fejlesztés terén megteremtett régi magyarországi hagyományát ötvözve a Ceva Biomune korszerű amerikai technológiájával A vállalat elkötelezte magát amellett, hogy a Ceva-Phylaxia oltóanyag fejlesztés féregtelenítő kecskék megteremtett régi magyarországi hagyományát ötvözve a Ceva Biomune korszerű amerikai technológiájával olyan innovatív oltóanyagokat fejleszt ki, amelyek napjaink igényeit kielégítve biztosítják az állatok és emberek féregtelenítő kecskék védelmét.

  féregtelenítő kecskék

  A clostridium patogének mindenhol jelen vannak, és a szarvasmarhák életük nagy részében ki vannak téve a megbetegedés kockázatának. Ez a betegség mind a szarvasmarhák, mind a kisebb kérődzők esetén jelentős reproduktív veszteséget okoz. Ráadásul a Q-láz zoonozis, vagyis emberek is megfertőződhetnek és megbetegedhetnek.

  a trichinózis kezelhető vagy nem egy parazitatabletta az emberek számára

  Az oltóanyag előnye, hogy úgynevezett I-es fázisú vakcina, amely megelőző jelleggel alkalmazva nemcsak a klinikai hatást javítja, hanem az oltott állatoknál jelentősen csökkenti, féregtelenítő kecskék akár ki is zárja az ürítést, és ezáltal korlátozza a külső környezet megfertőződését.

  A nőstények tenyésztés előtti egyszeri oltása legalább 3 éven át hatásosnak bizonyult. A termékcsaládokat minden egyes országban a helyi igényekhez és szabályozói követelményekhez igazítjuk.

  féregtelenítő kecskék

  Kérjük, hogy további információkért féregtelenítő kecskék fel a Ceva Santé Animale ország specifikus honlapját. Figyelmeztetés: az egyes termékeknél megadott információ a nemzeti törzskönyvtől függ.

  A szakmai információkhoz kizárólag az arra jogosult személyek férhetnek hozzá.

  bika lánc paraziták és házigazdáik

  Szintén a Termékek részben.