Öngyilkos diéta: A féregfogyókúra

Férgeket kinoztak, Öngyilkos diéta: A féregfogyókúra

Egyes informátorok szerint pedig ezeket az eszközöket, módszereket bizonyos helyeken gyakran még manapság is használják Patkányokkal gyilkoltak A patkányokkal való kínzást Orwell című regényében a világirodalom egyik leghátborzongatóbb jeleneteként tartják számon.

Francia szívféreg - csak egyszerűen

A valóságban is kínoztak hasonlóképpen áldozatokat. Fémvödörbe zártak néhány patkányt, amit az áldozat hasára erősítettek. A vödör alját felhevítették, így a patkányok - menekülési útvonalat keresve maguknak — átrágták magukat a testen.

kapcsolódó

Sokszor még azelőtt, hogy megeredhetett férgeket kinoztak a fogvatartott nyelve. Júdás széke Egy hegyes, piramis alakú ülésre helyezték az áldozatot, a piramis teteje az ánuszba vagy a hüvelybe mutatott, amelyre lassan ráengedték a rabot, aki a saját súlyával nehezedett a piramis csúcsára.

Ez a fajta kínzás néha órákig, de volt, hogy akár napokig is eltartott.

férgek gyógyszeres kezelése fereg szinonimai

Az gyakorlatilag a hóhéron múlt, hogy az férgeket kinoztak a kínzás következtében ott helyben szétszakadt vagy meghalt-e, vagy már az otthonában, a fertőzések következtében veszítette életét.

A kínai módszer — amikor gyermekkori aszcariasis csepp víztől őrülsz meg A kínzásra, vallatásra ítélt személy fejét leborotválják, majd egy székhez kötözik. Ezt követően folyamatosan, cseppenként engednek vizet a fejbőrre.

 • Parazita tojások
 • Kínozták és éheztették a kutyákat / Téwdch-formation-standard.hu videó

Az ütemes koppanások nem hagyják az embert aludni, nem tud pihenni, vagy bármi másra koncentrálni, és ettől nagy valószínűséggel előbb-utóbb megőrül. A módszert az ősi Kínában fejlesztették ki, és — habár egy viszonylag lassú módszerről beszélünk — a mai napig előszeretettel használják a titkosszolgálatok vallatásokkor.

Forrás: Youtube A kád Korábban dézsába, míg manapság hagyományos kádba ültetik a kínzásra ítélt embert.

 • Öngyilkos diéta: A féregfogyókúra
 • Ajánlom Sok művész merít ihletet az saját élményeiből, akár szenvedéseiből - Ben Taylor viszont ennél is tovább ment: azt állítja, képének csak részben ő az alkotója.
 • Parazita élt a szemében - képet festett róla - wdch-formation-standard.hu
 • Nem teljesen átfőtt húst evett, férgek költöztek a testébe | nlc
 • Kassai Tini
 • Nő az érdeklődés a féregterápia iránt Tátrai Péter

A kádba annyi víz kerül, ami derékig ellepi az itt ülő ember testét, a felsőtestére pedig vastagon mézet kennek és tejet csorgatnak. Néhány nap után, mikor már vizelettel és széklettel is megtelt a víz, megjelennek a legyek és a férgek, és szép lassan elevenen felfalják az embert.

Bambuszos kínzás egyenesen Japánból A bambusz az egyik leggyorsabban növekvő növény a földön.

 1. Giardiasis attól, ami történik
 2. A 8 legdurvább kínzási módszer a világon (18+)
 3. Hogyan lehet kezelni a krónikus helminthiasist
 4. Nem teljesen átfőtt húst evett, férgek költöztek a testébe A férfi fejfájással ment orvoshoz, az MRI mutatta ki a rémisztő igazságot.
 5. Hogyan lehet eltávolítani férgek gyógyszert
 6. A legjobb parazitakezelés az egész család számára
 7. Paraziták a vizeletmintában
 8. Хилвар метнул на него быстрый взгляд.

Állítólag a japánok alkalmazták a hadifoglyokon a bambuszos kínzást a második világháború idején. Csak le kellett vágni a bambusz tetejét, amely így éles lándzsává változott.

Öngyilkos diéta: A féregfogyókúra

Ilyen bambuszágyra helyezték az áldozatot, és mivel a növény gyors növekedésnek indult, így lassan belenőtt az áldozat bőrébe, ezzel okozva borzalmas halált neki. Forrás: Dreamstime Vasállat - elevenen megsütve Egy vasból készült, általában állatot bikát, tehenet ábrázoló szobor üreges belsejébe zárták a kínzásra ítélt embert.

bika szalagféreg post férgek emberi fajok kezelése

Ezt követően a vasszobor alá gyújtottak, így az ide bezárt ember gyakorlatilag elevenen megsült. A sors iróniája, hogy a módszert férgeket kinoztak is egy vasbikában végezte.

gyurusférgek emesztorendszere

Az eretnek férgeket kinoztak — ha elalszol, véged! Az eretnek villa egy olyan speciálisan kiképzett eszköz, amelynek mindkét vége hegyes, villaszerű tüske.

férgeket kinoztak

A villát a nyakra rögzítették, így az hegyes végeivel az állnak, illetve a mellkasnak szegeződött. Amint a viselője elaludt, és a tehetetlenségtől a feje előrecsuklott, abban a pillanatban a villa mindkét vége a testbe szúródott.

férgeket kinoztak mennyi a férgek gyógyszerei

Az eretnek villa múzeumi viaszbábunForrás: torturemuseum. Istenkáromlók a szájukba, házasságtörő nők a vaginájukba, míg a homoszexuális férfiak általában az ánuszukba kapták a kínok körtéjét. Kapcsolódó cikkek.