TOPLISTA: A legemlékezetesebb filmek a vírusokról és azok változatairól

Parazita adaptációk

Tartalom

  eloskodok

  Hírek Májustól számíthatunk a termetes tőrösdarazsak feltűnésére amint a kertek, parkok gyepén, egy korhadó fa közelében, a komposztnál keringenek, akár nagy tömegben is. Az MME parazita adaptációk a figyelmet arra, hogy ezek parazita adaptációk félelmetesnek tűnő állatok az emberekre, a társ- és háziállatokra teljesen ártalmatlanok, ugyanakkor biológiai úton segítenek kordában tartani például a cserebogár-szaporulatot is!

  Hírek A bélparazitával fertőzött poszméhek azokat a virágokat részesítik előnyben, amelyek nektárja és pollenje gyógyító hatással bír — derült ki egy új tanulmányból, amelynek eredményei azt sugallják, hogy a növényi biokémia segíthet a méhfajok hanyatlásának megfékezésében.

  paraziták kezelése novokuznetsk

  Hírek Egy mexikói kutatócsoport megfigyelte, hogy a városi madarak cigarettacsikkekből származó cellulózt használnak a fészkeik építéséhez, hogy távol tartsák maguktól a parazitákat. Ez a viselkedés egyáltalán nem természetellenes, hanem egy ősi ösztön adaptációja a megváltozott környezetre.

  Hírek A paraziták lenyűgöző világába enged betekintést a bécsi Természettudományi Múzeum időszaki kiállítása.

  belfergesseg verkep

  Az érdeklődők fotók, életnagyságú parazita adaptációk és valódi paraziták mentén ismerhetik meg az élősködők bizarr világát. Helyszín: Bécs Természettudományi Múzeum Programok A paraziták lenyűgöző világába enged betekintést a bécsi Természettudományi Múzeum időszaki kiállítása.

  parazita adaptációk férgek, hogyan lehet látni a székletben