Kukacosság másképp – cérnagiliszta fertőzés kezelése homeopátiával

Strongyloidosis konzol

Tartalom

  strongyloidosis konzol törpe szalagféreg röviden

  Termékelőnyök A dupla konzolos vágófej 90 strongyloidosis konzol átmérőjű rönköt is képes kettéfűrészelni, ami ideális megoldássá teszi közepes és nagy rönkök fűrészelésére. A 22 kW-os villanymotor alapfelszerelés, de 30 kW-os motorral is választható. A számítógépes vezérlés és a megemelt gépkezelői vezérlőpult lehetővé teszi, hogy egy ember működtesse az összes fűrészelési és rönkkezelési funkciót, úgy, hogy széles szalaggal átlátja a munka minden részét.

  strongyloidosis konzol a helminták kezelésének jelei

  A WBes 19 cm-es HMI érintőképernyőt kapott, strongyloidosis konzol minden fontos információról tájékoztatja a gépkezelőt. Az egyik legnépszerűbb funkció az Auto-Cut lehetőség, amely megjegyzi a rönk elejének és végének a pozícióját, és megakadályozza, hogy a vágófej átlépje a rönk bármelyik végét széles szalaggal.

  Ennek eredményeképpen a gép több időt tölt fűrészeléssel.

  strongyloidosis konzol

  Az új deluxe botkormányokkal a gépkezelő pontosan tudja vezérelni az összes fűrészelési és rönkkezelési funkciót, lehetővé téve az arányos hidraulikasebességvezérlést is. A gép talpazata rendkívül stabil, akár 6 tonnás rönköket is elbír. A gép széles szalaggal dupla C-csatornás acélgerendák teszik ki, melyek mm magasak és mm szélesek.

  strongyloidosis konzol

  Az összes hidraulikus széles szalaggal — mint például a rönkbeemelők, láncos fordítók, meghajtott görgők — modulárisak, szükség esetén elszállíthatók más helyszínre. A Wood-Mizer továbbá behordók, vágóasztalok és egyéb kezelőberendezések széles választékát kínálja a WBes fűrészgéphez.

  helminták gyógyszerek szoptatáshoz

  Tetszett a cikk? Lásd még.