ZAPPER Alternatív Módszer

Zapper paraziták

Tartalom

  Néha csak azt érezzük, hogy állandóan fáradtak és ingerlékenyek vagyunk, fáj a térdünk, derekunk, esetleg nem tudunk aludni, gyakran vannak hasi és fogászati zapper paraziták, ám az okok ismeretlenek.

  helmint diéta felnőtteknél testhossz ostiférgesség centiméter a test elülső része

  A Zapper-kezelés gyors és fájdalommentes megoldás, legyen szó akár vírus, baktérium, gomba vagy élősködő okozta bajról. Hogy mi is az a Zapper-kezelés?

  zapper paraziták

  Frekvencia-kezelés, ami valójában biokémiai tisztítást végez a szervezetben. Az egyik leghatékonyabb szelíd, mellékhatásoktól mentes módja a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól és egyéb parazitáktól való megszabadulásnak. Hulda Regerh Clark biofizikus hölgy jött rá arra, hogy minden élő szervezet saját frekvenciákat bocsájt ki, és a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak vagy alvó állapotba kerülnek —, és mindez csekély Volt feszültségű egyenárammal elérhető.

  amely hatékonyabb férgek tabletták vagy szuszpenzió ellen

  A kezelés szó pedig ne tévesszen meg senkit, nem kell ahhoz betegnek lennünk, hogy legyen mit kitisztítani a szervezetünkből, hiszen sokszor nem érzünk komoly bajt, legfeljebb némi fáradtságot, állandó feszültséget, gyengeséget, a koncentráció hiányát esetleg makacs visszatérő gyomorfájást.

  Tudjuk például, hogy a herpeszvírus mindenkinek a szervezetében zapper paraziták van, csak alvó állapotban, de amikor stressz, trauma hatására aktivizálódik, akkor a Zapper-módszerrel úgymond vissza lehet altatni, illetve kiiktatni.

  Minden, ami bekerült a szervezetünkbe, akár mosatlan gyümölccsel vagy környezeti szennyeződéssel, a tartósítószerek maradványai és a gyógyszermaradványok, vagyis mindent, ami beragad a sejtekbe, izmokba, nyirokkeringésbe, vérkeringésbe, beazonosíthatók zapper paraziták méréssel, ahol megkapjuk a kiugró frekvenciákat, amelyek kezelésre kerülnek.

  gyógyítani tojásféreg a kerek féreg emberi fertőzési útjai röviden

  A szervezetben lévő gombák például táplálékul szolgálnak a baktériumoknak. Modernizált világunkban is zapper paraziták a tisztaság és a tisztálkodás. Egy boltból hazafelé elfogyasztott mosatlan gyümölccsel könnyedén teret adunk a baktériumok bejutására.

  zapper paraziták milyen pirulákat kell inni a férgektől

  Sajnos a különböző intoleranciák kialakulásának hátterében is találni ilyen tüneteket. Hasonló a helyzet például az erek meszesedésével, amit többek közt egy baktérium okoz, ami maga körül kiválasztja a meszet, mint a korall a tengerből.

  Megjelenik még az epe, vese, hólyagkő és fogkő kialakulásánál is, amit a Zapper paraziták ki tudunk iktatni.

  a paraziták hasonlóak

  A szakember azt is kiemelte, hogy a kezelés előtt, alatt és utána nagyon sok folyadék fogyasztása ajánlott, hogy szervezetünk minél előbb kidolgozhassa magából a bennrekedt patogéneket.

  Az állapotfelmérés és Zapper-kezelés az egészség megtartásáról szóló beszélgetés keretében zajlik.

  További ajánlatok:.