Rudy Project Strym helmet review: Best value in the Rudy range |

Helmint kilépés

Predator DH-6 Skate bukósisak — teljes szén a doboz tiszta és barna színű, és nem a képen látható kék szemlélő.

helmint kilépés

Ez magában foglalta a sisak beolvasását és CAD programba való beillesztését, amely jobban biztosítana számukra egy teljesen szimmetrikus alakot és szorosabb kapcsolatokat a munkadarabok között.

Az ipari tervezõ, a 4 teljes méretû 3D nyomtatott gyors prototípus és néhány nagysebességû próbaváltozat jelentõs segítsége mellett a as DH6 végleges alakja volt.

Célunk volt, hogy megőrizzük a DH6 klasszikus formáját és stílusát, de javítsuk helmint kilépés vizuális illeszkedést és az akciót.

Helminths Hookworms

Úgy döntöttek, hogy új, helmint kilépés nélküli víztelenítő csavart terveznek és adnak hozzá , növelik a látóteret, és átformálják az állcsontot a jobb régi féregkészítmények érdekében csökkenti a vizuális ködképződést.

Míg a legtöbben helmint kilépés helmint kilépés is veszi észre a különbséget, hacsak nem fordítanak nagy figyelmet, végső soron jobb gördeszkás, görkorcsolyázott terméket jelent. A nedvességtartalmú illeszkedő párnák készletéhez tartozik, beleértve a 2 méretű arcvédőt, hogy megfelelő illeszkedést biztosítson.

helmint kilépés

Fit méret XS-LG. Ez a sisak súlya grammal kevesebb, mint a szabványos üvegszálas DH6 kiadvány.

helmint kilépés

Ez a leggyengébb Full-Face lejtős gördeszka-specifikus sisak a piacon. Súly: gr.

helmint kilépés