Állatgyógyászati kassai, Vélemények az állatgyógyászati gyógyhatású termékeinkről

Állatgyógyászati kassai. A koronavírus miatt korlátozások az állatgyógyászati klinikákon is

Tartalom

  állatgyógyászati kassai

  WhatsApp A koronavírus terjedése elsősorban az emberre veszélyes, jóllehet a kihatásai elől az állategészségügyben dolgozók sem mentesek. Alexandra Trbolová professzor, a Kassai Állatorvosi Egyetem klinikai tevékenységekért felelős lektorhelyettese ezért a sajtón keresztül állatgyógyászati kassai, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel állatgyógyászati klinikáikat speciálisan állatgyógyászati kassai rendszerben üzemeltetik, de a tervezett műtéteket elhalasztották.

  Felhívja a klienseik figyelmét arra, hogy a tulajdonukban levő állatok akut betegsége esetében először a készültségi szolgálatra telefonáljanak.

  öblítsen enterobiosishoz, hogyan kell gyermeket venni férgek gyógyszere 10 éves gyermekek számára

  A kis állatok esetében a    - lovak esetében a   es mobil számot kell hívni. Erre azért van szükség, hogy közölni tudják a befogadási szabad időpontot a klinikán. A klinikára csak olyan egyén viheti be a kutyáját vagy más beteg kis állatot, aki nem találkozott koronavírussal fertőzött egyénnel, tehát egészséges.

  giliszta elleni gyógyszer

  Az állatgyógyászati kassai rendelőintézetbe egyszerre csak egy ember mehet be, és be kell tartania a kétméteres távolságot közte és az orvos között. Ami az állatok időszerű oltását illeti, azok elhalaszthatók most — jegyezte meg Alexandra Trbolová és azt is közölte, hogy az állatok féregtelenítése gyógyszerekkel is megoldható, ezek vények nélkül is kiválthatók az Állatorvosi Egyetem gyógyszertárában, ami munkanapokon reggel 8.

  Barzó Állatklinika - Main Állatgyógyászati kassai Tanulmányutak, workshopok Tanulmányutak, workshopok A vadállatmentéssel foglalkozó szakemberek tapasztalatainak kicserélése érdekében a ZOO4NAT projekt részeként több tanulmányútra, illetve workshopra is sor került. A Fővárosi Állat- és Növénykert hat munkatársa vett részt a Kassán tartott nyitókonferencián.