Hányinger, fogyás, hasmenés - tünetek, amik bélférgességre utalhatnak

Parazitak gyogyszerei

Tartalom

  Ingyenes kiszállítás Trichodina, Chilodonella hatékony leküzdésére szolgál.

  parazitak gyogyszerei

  Ez a halak számára könnyen elviselhető készítmény nem színezi a vízet, ezért különösen alkalmas kiállítási akváriumok és üzleti berendezések kezelésére. Külső paraziták ellen Ichthyophthirius multifiliis, Ichthyobodo [Costia], Chilodonella, Trichodina, Saprolegnia, Achlya az édesvizi akváriumokban.

  A szert oszlassa el a mérőpohár segítségével a víz felületén miközben egy kanállal vagy rúddal az akváriumba keveri.

  parazitak gyogyszerei nikotin méregtelenítés kiegészítők

  A biológiai szűrőanyagok parazitak gyogyszerei használhatók, de erős szennyeződés esetén a kezelés előtt tisztítsa meg azokat. A kezelés alatt az UV sterilizátort ki kell kapcsolni.

  parazitak gyogyszerei

  A kezelés befejeztével egy nap múlva cseréljen min. A már elhalt Ichthyophthirius paraziták még kb. Általában elég az egyszeri kezelés.

  Létrehozva:

  Makacs esetekben kb. Ne adagolja túl a szert, mivel a már legyengült halak érzékenyen reagálhatnak. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó.

  parazitak gyogyszerei hármas szalagféreg

  Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Szobahőmérsékleten C° és fénytől védett helyen tárolandó.

  Mivel a paraziták méretben és számban is növekednek, a gazda szervezet egészségét is befolyásolhatják. Emésztési zavarokat, tápanyag felszívódási problémákat eredményezhetnek. Az orsógiliszta  a sertésből és marhából származó különböző szalagférgek a bélben megtelepednek vagy abban vándorolnak, a bél falához odatapadhatnak. Ezek kétféleképpen okoznak problémát: a vándorláskor izgalmi és allergiás tüneteket válthatnak ki, némelyik a bélből a keringésbe is bejuthat, majd onnan a májon és a nagy vénás verőéren keresztül a tüdőbe is elvándorolhat, onnan felmászhat a légcsövön, ahonnan a betegek visszanyeldekelhetik. Vannak olyan bélférgek is, amelyek parazitak gyogyszerei csak a bélben "laknak", ott akár több méteresre is megnőnek, felszívódási zavart, hasmenést, puffadást és lázat okozhatnak.

  Ne használja élelmezési célokra tartott állatoknál. A lejárat dátuma után ne használja!

  Gyógyszerrel együtt ne használja!