Ajánlott termékek

Termeszetes belfereghajto, A citrom jótékony hatásai az élet számos területén!

Navigációs menü

Összetevők: Méz: Méznek nevezzük a méhek által növényi nektárból vagy élő növényi nedvekből, termeszetes belfereghajto növényi nedveket szívó rovarok által élő növényi részek kiválasztott anyagából gyűjtött természetes édes anyagot, amelyet a méhek begyűjtenek, saját anyagaik hozzáadásával átalakítanak, raktároznak, dehidratálnak és lépekben érlelnek.

Termeszetes belfereghajto méz édes ízét a nem kristályosodó gyümölcscukor adja meg, azt pedig, hogy milyen zamatú lesz, azok az illóolajparányok határozzák meg, melyeket a különféle virágok nektárjai adnak, amit a méhek összegyűjtöttek.

A méz színe idővel sötétedik, csökken az aroma gazdagsága, az enzimek és az illóanyagok mennyisége, ezért tanácsos frissen egy éven belül elfogyasztani.

termeszetes belfereghajto a paraziták inni tablettákat

Ennek ellenére a méz nem romlik meg, még több ezer éves leletek is mérgezés nélkül elfogyaszthatók. Jó házi szere a meghűléses betegségeknek, a felső légutak hurutos elváltozásainak.

Természetes küzdelem a bélparaziták ellen | Gyógyszer Nélkül

A természetes antioxidánsok az anyagcsere és a baktériumok elleni védekezés során keletkező szabad gyököktől védik törpe szalagféreg betegség termeszetes belfereghajto.

Antimikrobiális hatású a magas cukor- és alacsony pH—tartalomnak között, leggyakrabban 5,5 pHvalamint a szerves savaknak köszönhetően segíti a vágások, horzsolások és égési sebek begyógyulását. Kedvezően hat az izomzat, a szív és az emésztő szervrendszer működésére Segít beállítani a vérnyomást: az alacsonyt emeli, a magast csökkenti. Gyógyító hatású légúti- és májbetegségekben is.

A citrom jótékony hatásai az élet számos területén!

Citrom: Indiában fedezték fel, de ma már Európa déli részein, Ausztráliában valamint Kaliforniában és Floridában is termesztik. A 3—5 méteres fa gyümölcse citri fructus egész évben terem. A citrom serkenti az emésztést és erősíti a gyomrot. Mivel sok benne a C-vitamin, segíti a meghűléses betegségek megelőzését.

termeszetes belfereghajto enterobiosis kórokozó

Bioflavon-tartalma vértisztító hatású, és regenerálja is a véredényeket. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása is van. A citromlé fokozza a nyálelválasztást, csillapítja a szomjúságot, mivel oldja és eltávolítja a szervetlen sókat.

Izlandi zuzmó: A gyógyításban használt a glükon-lichenin és izolichenin hatása révén védik a nyálkahártyát a külső termeszetes belfereghajto szemben, és egyúttal gyulladáscsökkentő hatással is bírnak. Hatékonyan csökkenti a száraz köhögést. Az izlandi zuzmó, más néven izlandi moha, Cetraria islandica vagy Lichen islandicusa lombos zuzmók elterjedt faja.

A férgek elleni kezelés módja

Hegyes vidékek talaján terem. A gyógynövényt már a Begyűjtését késő nyáron vagy ősszel, száraz időben történik, és sötét helyen, lassan szárítják nagy figyelmet fordítva az értékes összetevők megóvására. Hatóanyagai között megtalálható a keserű cetrarint, amit étvágygerjesztőként is alkalmazzák. A növényből nyert emetint pedig amőbás vérhas gyógyítására használják.

2020. március 24.

Ugyanakkor B1-vitamin, jódot és bórt is kimutattak benne. Alkalmazás: Felnőtteknek és 3 évesnél idősebb gyermekeknek naponta óránként elszopogatni 1 pasztillát, vagy kevés meleg folyadékban feloldva, lassan meginni.

Amennyiben a termeszetes belfereghajto 3 nap elteltével is fenn állnak, keresse fel orvosát! Tárolási termeszetes belfereghajto A termék gyermek elöl gondosan elzárva tartandó! A terméket száraz hűvös helyen kell tárolni C°  max.

Friss hírek

Hőtől, nedvességtől, közvetlen napfénytől óvni kell még becsomagolt állapotban is! Ne használja a terméket, ha annak csomagolása sérült. Csak a lejárati időn belül használja a terméket. Ha felbontotta a dobozt, 3 napon belül használja fel!

termeszetes belfereghajto

Figyelmeztetések, óvintézkedések: Ne használja a terméket, ha bármely összetevőjével szemben ismert túlérzékenységben szenved! Fokozott figyelemmel adja gyermekeknek, vagy olyan személynek, akinek nyelési problémái vannak, mert könnyen félre nyelhetik!

A citrom jótékony hatásai az élet számos területén! Sokan úgy gondolják, hogy a citromnak csak a megfázás ideje alatt vesszük hasznát, ezt most megcáfolnám! Az Ázsiából származó citrom története meglehetősen messzire nyúlik vissza. Időszámításunk előtt évvel a Perzsák termesztették, Európába pedig az Arab kereskedők hozták be nyolcszáz évvel ezelőtt.

A termék természetes szénhidrátokat tartalmaz. Alkalmazása cukorbetegeknek nem javasolt! A Floney mézpasztilla színe a méz gyűjtési helyétől, és fajtájától függően a világossárgától a sötét borostyán barnáig változhat.

Kiszerelés: 18 db. Ingyenes szállítás 15 Ft felett Minőségellenőrzött termékek.